Na jeden záber: Samsung Galaxy J5

Cenovo dostupný android láka na prednú 5-megapixelovú kameru s LED bleskom a 5’’ Super AMOLED displej.

Samsung Galaxy J5 má 5-palcový Super AMOLED displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 1,5 GB operačnej pamäte RAM a pracuje s OS Android 5.0 Lollipop. Kapacitu 8 GB pamäte je možné rozšíriť pomocou microSD až do 128 GB.

Zadný 13-megapixelový fotoaparát so sveteľnosťou f/1.9, automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou nahráva videá vo Full HD rozlíšení. Predná 5 Mpix kamera sa pýši LED bleskom a prináša dva špeciálne režimy: Palm Recognition umožňuje stlačiť spúšť tým, že do objektívu ukážete vlastnú dlaň, čo je ideálne práve pre zhotovovanie selfie a s využitím funkcie Beauty Face Mode získajú všetky tváre na fotografii mladistvý vzhľad a vyhladenú pleť.

ikona

Samsung Galaxy J5 - spoľahlivý nešťastník s dlhou výdržouRecenzia 5-palcového androidu s HD displejom, slušnou výdržou, LTE, NFC a dobrým výkonom. Škoda nešťastných úsporných opatrení.

Vo výbave nájdete aj podporu sietí tretej a štvrtej generácie, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Glonass, NFC i FM rádio. Výdrž, ktorú má na starosti 2 600 mAh batériu môžete predĺžiť zapnutím Režimu extrémneho šetrenia energie, ktorý premení obrazovku na čiernobielu a automaticky ukončí nadbytočné aplikácie tak, aby sa minimalizovala spotreba energie.

Na jeden záber: Samsung Galaxy J5

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu