Na jeden záber: Lenovo Vibe Shot

V krátkej video recenzii sme sa pozreli na výborne vybavený fotomobil s 5'' Full HD displejom, kvalitnou konštrukciou a 16 Mpix fotoaparátom, ktorý láka na profesionálny režim a laserové zaostrovanie.

Lenovo Vibe Shot spája funkcie 16-megapixelového fotoaparátu a smartfónu do jedného zariadenia. K dispozícii máte nielen automatický režim, ale jednoduchým posunutím hardvérového prvku z auto do polohy Pro zapnete režim s manuálnym nastavením fotoaparátu. Okrem toho telefón vyniká aj netradičným dizajnom a výborne spracovanou konštrukciou.

Hardvérová výbava zahŕňa osemjadrový procesor, 3 GB RAM, 32 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 128 GB, 5-palcový Full HD displej, podporu LTE sietí a 2 900 mAh batériu.

ikona

Základné info: Lenovo Vibe ShotPäťpalcový fotomobil s Full HD displejom, 16 Mpix fotoaparátom s infračerveným zaostrovaním, optickou stabilizáciou, prednou 8 Mpix kamerou, osemjadrovým procesorom, OS Android 5.0, LTE a 2 900 mAh batériou.

Hlavným lákadlom je 16-megapixelový zadným fotoaparát so šesťdielnou modulárnou šošovkou, optická stabilizácia obrazu znižuje mieru rozmazania a vaše zábery by tak mali zostať ostré. Novinkou je infračervené zaostrovanie (známe z prémiových modelov LG), ktoré je dvojnásobne rýchlejšie než automatické zaostrovanie, oceňujeme aj fyzické tlačidlo spúšte. Na milovníkov autoportrétov čaká predná 8 Mpix kamera.

ikona

Porovnanie fotoaparátov: Galaxy S6 edge+ a Lenovo Vibe ShotAko fotí smartfón s najlepším fotoaparátom od Lenova? Snímky sme porovnali s najlepším fotomobilom od Samsungu.

Vo výbave sa nachádza aj HSPA+, LTE, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, GPS, 3,5 mm jack i FM rádio. Batéria dostala slušnú kapacitu 2 900 mAh.

Na jeden záber: Lenovo Vibe Shot

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu