FunFónisti rozhodli: volania a správy budú stáť 1 cent

Len včera vyzval FunFón na svojej facebookovej stránke zákazníkov, aby svojou aktivitou rozhodli o cene za volania, SMS a MMS správy. Komunita fanúšikov ukázala svoju silu a o cene rozhodla za necelých 24 hodín.

FunFón pripravil pri príležitosti svojich 5. narodenín pre zákazníkov špeciálny daček. Odvážna ponuka bola postavená na aktivite ľudí na sociálnej sieti Facebook, kde mali 72 hodín na to, aby sa mohla znížiť cena volaní, SMS a MMS správ pre zákazníkov s predplatenou kartou FunFón Férofka.

ikona

FunFón vyzýva zákazníkov: rozhodnite o cene za volania a správyFunFón čoskoro oslávi svoje piate narodeniny a to rovno vo veľkom štýle. Počas najbližších 72 hodín dostanú zákazníci FunFónu jedinečnú možnosť rozhodnúť o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS správy. Podarí sa ľuďom na sociálnej sieti znížiť aktuálnych 7 centov aspoň na polovicu?

Možno ani operátor nepočítal s tak aktívnymi fanúšikmi, pretože za necelých 24 hodín znížili pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní cenu volaní, esemesiek a ememesiek na bezkonkurenčný 1 cent. Ako FunFón priznal, ukázali svoju silu a prekonali i tie najambicióznejšie očakávania.

Pritom v úvode výzvy boli očakávania operátora skromnejšie: ”Pri štarte výzvy sme dúfali, že sa nám s našimi zákazníkmi podarí za 72 hodín znížiť cenu služieb aspoň na polovicu a spoločne tak znova vytvoriť bezkonkurenčnú ponuku. Máme obrovskú radosť, že ľudia sa zmobilizovali, FunFónisti ukázali obrovskú silu a sumu potlačili za menej ako 24 hodín až na historicky najnižšiu hodnotu – 1 cent. A keďže nižšie ako 1 cent už ísť nevieme, pre veľký úspech sme znižovaciu kampaň ukončili predčasne. Sľub, samozrejme, dodržíme a želanie našich zákazníkov splníme. Novú službu predstavíme verejnosti už v najbližších dňoch,“ informuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

FunFón teraz plní sľub, ktorý dal pri štarte výzvy. Už čoskoro predstaví službu, ktorá zohľadní narodeninové želanie FunFónistov.

Súčasťou aktivity na Facebooku bola tiež súťaž, do ktorej boli automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapojili do „znižovacej výzvy“. Funfónovské ceny napriek ukončeniu aktivity operátor fanúšikom na sociálnej sieti rozdelí.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Josa 08.10.2015 - 15:44

Preco mam pocit, ze pocitali s tym 0,01e od zaciatku? Ale pekna bezplatna reklama :)

Milenec08.10.2015 - 15:46 Trvalý odkaz

Ty koxo, to je fáákt husté :-)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease08.10.2015 - 15:50 Trvalý odkaz

Nikde, ani slovo či to bude iba v rámci FF, alebo všetky siete.
Tam nebude ledajaký háčik, ale doslova HÁK :-D

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease08.10.2015 - 16:03 Trvalý odkaz

ešte s tým môžu vy***** cez balíčky..
že daj 10€ a my ti dáme 1000 centov na na sms a volanie.

Celá diskusia 14 príspevkov