Microsoft Band 2: zakrivený displej a 11 senzorov

Okrem nových Lumií predstavil Microsoft aj druhú generáciu fitnes náramka s množstvom senzorov, vylepšeným hardvérom i softvérom. Dokáže pracovať s OS Windows, iOS i Androidom.

Inteligentný fitnes náramok má snáď už každý výrobca. Microsoft nie je výnimkou a ukázal svetu novú generáciu nositeľného zariadenia, ktoré láka na množstvo senzorov, takže vás bude mať pod kontrolou takmer pri všetkých činnostiach. A ktoré to sú? Optický snímač tepovej frekvencie, trojosí akcelerometer, gyroskop, GPS, sveteľný senzor, senzor teploty kože, UV senzor, kapacitný senzor, galvanický senzor kože, mikrofón a barometer.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Microsoft Band 2 ostal verný dizajnu svojho predchodcu, boky sú však teraz oblé a zahnutý displej lepšie obopína zápästie. AMOLED displej dostal rozlíšenie 320 x 128 pixelov, jeho veľkosť je 32 x 13 milimetrov.

Náramok dokáže spolupracovať nielen s operačným systémom Windows Phone 8.1 a novším, ale aj s iOS od verzie 8.1.2 a s Androidom 4.4 a vyšším. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.0, nechýba ani odolnosť proti ošplechnutiu vodou. Batéria by mala podľa výrobcu ponúknuť 48 hodín bežného používania, nabije sa za 1,5 hodiny.

Náramok Microsoft Band 2 je dostupný na predobjednávku za 249,99 USD, na trhu ra začne predávať od 30. októbra.

Zdroj: microsoftstore.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu