Na jeden záber: MyPhone S-line

Cenovo dostupný android s 4,7-palcovým HD displejom chce osloviť menej náročných zákazníkov, ktorí nepotrebujú nadupaný telefón a ocenia dva sloty na SIM kartu.

MyPhone S-line má elegantný vzhľad, vyhotovenie z lesklého plastu s oblými hranami a strieborným bočným lemom. Poteší bohaté balenie, v ktorom okrem fólie na displej a čistiacej handričky nájdete aj priesvitný zadný kryt. Ten poslúži nielen na ochranu proti poškriabaniu, ale aj na istejšiu manipuláciu s telefónom.

ikona

MyPhone S-line - príjemný vzhľad, slabšia batériaRecenzia lacného androidu s 4,7'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom a 1 GB RAM. Zaujímavo vyzerajúci smartfón sklame batériou a staršou verziou OS.

Telefón ponúka to, čo nenáročný používateľ od priemerne vybaveného androidu čaká. Medzi hlavné špecifikácie patrí štvrojadrový procesor od MediaTeku s taktom 1,3 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. IPS displej s OGS technológiou (One Glass Solution) má 4,7-palcovú uhlopriečku a HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov, čo je pri tejto veľkosti obrazovky úplne dostatočné.

Zadný fotoaparát láka na osemmegapixelové rozlíšenie, automatické zaostrovanie, LED blesk a nahrávanie Full HD videí, predná kamera dostala dva megapixely. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a ani FM rádio s RDS. Batéria ponúka 1 800 mAh kapacitu.

Na jeden záber: MyPhone S-line

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu