Orange: Caterpillar Cat S40 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudol ďalší vode i prachu odolný smartfón s certifikáciou IP68, 4,7'' qHD displejom, podporou LTE, NFC a 3 000 mAh batériou.

Caterpillar Cat S40 ocenia všetci tí, ktorí pracujú alebo sa pohybujú v extrémne náročných podmienkach. Novinka spĺňa certifikáciu IP68 ochranu nad rámec Mil-Spec 810G – odolnosť voči vode, prachu a nárazom. Vydrží aj pád na betón z výšky 1,8 metra. Displej s 4,7-palcovou uhlopriečkou a rozlšením 540 x 960 bodov chráni odolné sklíčko Gorilla Glass 4 a dokážete ho ovládať aj v rukaviciach.

ikona

Základné info: Caterpillar Cat S40Vode i prachu odolný smartfón s certifikáciou IP68, 4,7'' qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, OS Android 5.1, podporou LTE, NFC, USB OTG, 8 Mpix fotoaparátom a 3 000 mAh batériou.

Ochrániť telefón vám pomôžu výstražné senzory vodotesnosti upozorňujúce na situáciu, keď telefón nie je vodotesný. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 1,1 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM, vnútorný 16 GB priestor si rozšírite microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android beží v novej verzii 5.1 Lollipop a je takmer bez zásahov výrobcu.

Telefón disponuje 8-megapixelovým fotoaparátom, ktorý domáže nahrávať videá aj vo Full HD kvalite, na video chat alebo autorportréty poslúži predná 2 Mpix kamera. Vo výbave určite poteší nielen prítomnosť Wi-Fi, GPS, Glonass či HSPA+, ale aj LTE, NFC a Bluetooth v novej verzii 4.1. Príjemným prekvapením je batéria s kapacitou 3 000 mAh.

Caterpillar Cat S40 kúpite v Orangei od jedného eura pri najvyššom paušále, plná cena je stanovená na 410 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu