Prvý kontakt s Huawei Mate S (video)

Novinka od Huawei ponúka 5,5-palcový Full HD displej s technológiou Force Touch, snímač odtlačkov prstov a kovové telo so štýlovým dizajnom.

Huawei Mate S dostal hliníkovú konštrukciu, 5,5–palcový AMOLED displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, osemjadrový procesor vlastnej výroby Kirin 935 a 3 GB operačnú pamäť RAM. Vnútorný priestor bude dostupný v troch verziách: 32, 64 a 128 GB, pričom tá najväčšia dostane aj displej s novou technológiou Force Touch, ktorý rozpozná tlak prsta na displeji a podľa toho ponúkne ďalšie možnosti využitia.

ikona

Základné info: Huawei Mate SNový 5,5 palcový Full HD model Huaweiu ponúkne 3 GB RAM, 2 700 mAh batériu, čítačku odtlačkov a dvojicu s 13 Mpix zadným a 8 Mpix predným fotoaparátom. S technológiou Force Touch prišlo aj rozčarovanie.

Operačný systém Android 5.1 Lollipop doplni známe prostredie EMUI v novej verzii 3.1. Na zadnej strane je okrem objektívu 13-megapixelového fotoaparátu a prisvetľovacej diódy aj snímač odtlačkov prstov. Fotoaparátu nechýba ani optická stabilizácia obrazu a zafírové sklíčko. Predná kamera ponúkne 8 Mpix snímač. Dostatočnú výdrž by mala zaručiť 2 700 mAh batéria.

Huawei Mate S (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu