Prvý kontakt s Lenovo Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro (video)

Tretia generácia tabletov Yoga s inovatívnou konštrukciou, priniesla známy dizajn a tri veľkosti uhlopriečok. Nechýba ani model so vstavaným projektorom.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro patrí k najväčším a najvybavenejším z trojice noviniek. Ponúka 10,1-palcovú uhlopriečku s QHD rozlíšením 2560 x 1600 bodov, štyri predné JBL reproduktory s technológiou Dolby Atmos a Dolby Digital Plus. Láka aj na vstavaný projektor, ktorý ponúka ako jediný z trojice.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor Intel Atom Z8500, 2 GB operačná pamäť RAM a Android vo verzii 5.1 Lollipop. Vnútorný 16 GB alebo 32 GB priestor bude rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 128 GB. Vo výbave nechýba 13-megapixelový zadný fotoaparát, 5 Mpix predná kamera, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, a pri 3G verzii ani podpora LTE siete. Batéria dostala slušnú kapacitu 10 200 mAh.

ikona

Základné info: Lenovo Yoga Tab 3 ProDesaťpalcový tablet s QHD rozlíšením displeja, procesorom Intel Atom, vstavaným projektorom, reproduktormi JBL, technológiou Dolby Atmos, podporou LTE, 13 Mpix fotoaparátom a 10 200 mAh batériou.

Lenovo Yoga Tab 3 je v dvoch verziách, s osem a desaťpalcovou uhlopriečkou, pričom obidva modely ponúkajú iba HD rozlíšenie 1 280 x 800 bodov, čo je oproti druhej generácii krok späť. Nástupcovia minuloročných modelov lákajú na multimediálne využitie, predné stereo reproduktory a technológiu Dolby Atmos.

Hardvérová výbava zahŕňa štvorjadrový procesor, 1 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB vnútorný priestor, podporu microSD kariet, operačný systém Android 5.0, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, Wi-Fi, 3,5 mm jack, microUSB konektor a 3G verzia so slotom na SIM kartu dokáže pracovať aj sieti štvrtej generácie.

ikona

Základné info: Lenovo Yoga Tab 3Tretia generácia tabletov Yoga prináša výbavu nižšej strednej triedy, 8'' alebo 10.1'' uhlopriečku s HD rozlíšením, štvorjadrový procesor, 8 Mpix otočnú kameru a známu viacrežimovú konštrukciu.

Tablety ponúkajú otočný 8-megapixelový fotoaparát so šikovným ovládaním gestami, takže ho môžete použiť nielen na snímanie bežných fotografií a videí, ale aj autoportrétov. Sklame nahrávanie videí iba v HD rozlíšení, naopak poteší kapacita batérie, u 8-palcového modelu je to 6 200 mAh, pri desaťpalcovom 8 400 mAh.

Lenovo Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu