Huawei MediaPad M2 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa čoskoro začne predávať osempalcový tablet s kovovým telom, Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, podporou LTE a hlasnými stereo reproduktormi.

Huawei MediaPad M2 je nástupcom minuloročného modelu MediaPad M1. Oproti predchodcovi priniesol viacero výrazných hardvérových vylepšení.

Tablet má kovové telo s vrúbkovanými, plastovými bočnými stenami. Po bokoch sú umiestnené hlasné stereo reproduktory. Nechýba podpora Hi-Fi kodeku ďalšej generácie Hi6402 či podpora Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) so 180-stupňovým zvukovým efektom, ktorého detaily reprodukcie vyladila firma Harman/Kardon.

Prednej strane dominuje osempalcový IPS displej s Full HD rozlíšením 1 920 x 1 200 bodov, výkon zabezpečí osemjadrový procesor Kirin 930 s taktom 2 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 16 GB priestor (dostupných ostáva menej než 8 GB) si môžete rozšíriť microSD kartami. Operačný systém Android beží v novej verzii 5.1.1 Lollipop a dopĺňa ho známa grafická nadstavba Emotion UI 3.1 s množstvom softvérových vylepšení a nastavení.

ikona

Základné info: Huawei MediaPad M2 8.0 (801-L)Nástupca minuloročného modelu prináša kovové telo, 8'' Full HD displej, osemjadrový procesor, hlasné stereo reproduktory Harman/Kardon, technológiu Clari-Fi, podporu LTE, funkciu telefonovania, 8 Mpix fotoaparát s AF, LED bleskom a 4 800 mAh batériu.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte zadným 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat alebo autoportréty vám bude musieť stačiť predná kamera s rozlíšením dva megapixely. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, microUSB s funkciou OTG na pripojenie externých zariadení, napríklad USB kľúča a poteší aj informačná LED dióda. Batéria s kapacitou 4 800 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť až 11 hodín prehrávania videí.

Odporúčaná cena tabletu Huawei MediaPad M2 je pre slovenský trh stanovená na 279 eur, kúpite ho aj v Orangei, kde je dostupný už od jedného eura.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Knoxville14.09.2015 - 16:08 Trvalý odkaz

Cena slusna.Co chvila sa zacnu objavovat aj na Bazosi za este menej.Ja len cakam na recenziu tu na fony.sk ci sa oplati do toho ist...

q0s14.09.2015 - 16:58 Trvalý odkaz

Ako som bol skeptický ísť do Huawei zariadení, maximálne som spokojný. Telefón mam Huawei, a tento tablet ma ozaj prekvapil, hlavne tie reproduktory a rýchlosť. Huawei ozaj TOP. Škoda, že pre mňa je tablet zbytočný, tak ak by niekto chcel, za 220€ ho predávam :)

Me_Gusta15.09.2015 - 01:26 Trvalý odkaz

Pardón že sa pýtam odveci, ale nemá niekto skúsenosti s Legovo Yoga radou? Tá druhá generácia sa mi veľmi páči a idú za fakt super ceny, tak rozmýšľam, či si jeden nezaobstarať

Celá diskusia 4 príspevky