Prvý kontakt s hodinkami Moto 360 druhej generácie (video)

Na výstave IFA 2015 sme si nenechali ujsť druhú generáciu krásnych inteligentných hodiniek s klasickým dizajnom.

Moto 360 sú nástupcom prvej generácie, sále majú oceľové púzdro, ale jediné ovládacie tlačidlo teraz sídli mierne vyššie. Hodinky prídu v troch verziách a všetky budú oveľa väčšie než predchodca. Na výber budú dve pánske veľkosti s priemerom 42 alebo až 46 milimetrov a jedna dámska, 42 mm verzia, ale s užším remienkom. Displeje sú jemnejšie, s rozlíšením 360 x 325 alebo 360 x 330 bodov.

ikona

Základné info: Moto 360 (2nd Gen.)Druhá generácia krásnych okrúhlych hodiniek prináša lepší procesor a dve veľkosti. Na výber bude 42 či 46 milimetrová verzia jeden variant s užšími remienkami určený pre ženy.

Novinka dostala výkonnejší procesor, 4 GB vnútorná kapacita a 512 MB operačná pamäť RAM ostali. Opäť sa tu stretávame aj s certifikáciou IP67, takže sprchovanie s hodinkami by nemal byť problém. Nechýba snímač tepu srdca, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a Sport verzia dostala aj GPS modul. Kapacita batérie bude od 300 do 400 mAh, podľa veľkosti hodiniek. Vo vnútri beží operačný systém Android Wear, ktorý už dokáže spolupracovať nielen s Androidom, ale aj iOS.

Moto 360 druhej generácie (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu