Prvý kontakt s Lenovom Phab / Phab Plus (video)

Na IFA 2015 sme navštívili aj stánok Lenovo, kde sme si pozreli horúce novinky. Pozornosť pútali dva tabletofóny s obrými Full HD displejmi a slušnou výbavou.

Lenovo Phab a Phab Plus potešia všetkých, čo hľadajú smartfón s naozaj veľkým displejom a nevadí im, že telefonovanie a práca s takto veľkým zariadením nemusí byť až tak pohodlné. Predsa len, rozmerom je to už takmer malý tablet a ani hmotnosť štvrť kilogramu nie je pri dlhšom držaní v ruke zanedbateľná.

Hardvérová výbava ponúkne osemjadrový procesor Snapdragon 615, 2 GB operačnú pamäť RAM (Phab) alebo len 1 GB kapacitu (Phab Plus), 32 GB vnútorný priestor, slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB a Android 5.0 Lollipop. Model Phab Plus dostal 6,8-palcovú uhlopriečku, väčší Phab láka na 6,98’’ IPS displej. Rozlíšenie je u obidvoch rovnaké: Full HD (1 080 x 1 920 bodov). Na zadnej strane sa nachádza objektív 13-megapixelového fotoaparátu s automatickým zaostrovaním, duálnym LED bleskom a nahrávaním Full HD videí, na prednej strane je 5-megapixelová kamera.

ikona

Základné info: Lenovo Phab (Phab Plus)Cenovo dostupný tabletofón strednej triedy s kovovým telom, 6,8'' alebo 6,98'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 13 Mpix fotoaparátom, podporou LTE a 3 500 mAh alebo 4 250 mAh batériou.

Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a technológiu Dolby Atmos pre kvalitnejší zvuk. Výdrž modelu Phab zabezpečí3 500 mAh batéria, Phab Plus dostal 4 250 mAh akumulátor.

Lenovo Phab / Phab Plus (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu