Alcatel Onetouch Go Watch

Vode, prachu a nárazom odolné inteligentné hodinky s certifikáciou IP67, 1,2-palcovým ciferníkom, snímačom tepu srdca, výškomerom i gyroskopom, ktoré dokážu pracovať s Androidom aj iOS.

Základné parametre:

OS: vlastný

chipset: STM 429

procesor: ???

grafický procesor: ???

frekvencie: nepodporuje

rozmery: 51 x 13 mm,

hmotnosť: ??? gramov

displej: uhlopriečka 1,2'' (30 mm), TFT IPS, 240 x 204 b,

fotoaparát: nie

predná kamera: nie

pamäť: pamäť ??? GB

globálny prenos dát: nepodporuje

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.0, microUSB,

ostatné: akcelerometr, gyroskop, výškomer, snímač srdcového tepu, e-kompas, vibračný motorček, zvýšená odolnosť voči vode, IP67,

batéria: Li-Ion batéria 225 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: neuvedená / Q4 2015

Neobsahuje/nepodporuje: Wi-Fi, GPS, NFC, slot na SIM kartu, fotoaparát, GPS,

ikona

Alcatel Onetouch Go Watch (SM03) - všetky chyby im odpúšťamRecenzia cenovo dostupných inteligentných hodiniek, od modelu SM02 sa dlišujú športovým dizajnom, tlačidlom pod displejom a microUSB konektorom.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Hodinky Alcatel Onetouc Go Watch sú po androide Onetouch Go Play druhým zástupcom z nového radu odolných zariadení Go, ktoré ukázal Alcatel na berlínskej výstave IFA 2015. Dokážu pracovať s operačným systémom Android od verzie 4.3 a s iOS 7.0 a vyšším. Inteligentné hodinky ponúknu to, čo sa od takého zariadenia čaká. Notifikácie o doručenej SMS-ke, e-maile, hovoroch a dozviete sa napríklad, aké bude počasie. Navyše sú aj vode, prachu a nárazom odolné, spĺňajú certifikáciu IP67 čo znamená, že vydržia pobyt v sladkej vode do hĺbky 1 meter po dobu maximálne 30 minút.

Dizajn hodiniek si môžete prispôsobiť výmenou prednej masky a remienka. Ten má klasickú 22 mm šírku. Go Watch prinášajú aj možnosť zaznamenávať vlastné emócie. Stačí stlačiť tlačidlo Go, ktoré sa nachádza pod displejom a spustíte barometer emócií. Zobrazí sa emočný graf kombinujúci výstupy z gyroskopu, senzoru srdcového tepu a akcelerometra. Svoju náladu môžete dokonca zdieľať na sociálnych sieťach alebo si graf nastaviť ako pozadie na hodinkách. Výdrž Go Watch patrí k štandardu, 225 mAh batéria dovolí tak dva až päť dní používania. Záleží na tom, ako hodinky využívate. Nabíjanie prebehne jednoducho cez microUSB kábel bez potreby nejakej špeciálnej nabíjačky.

Go Watch dostali 1,2-palcový okrúhly ciferník s dotykovým IPS displejom a rozlíšením 240 x 204 bodov a s mobilom ich spárujete cez Bluetooth. Na našom trhu sa objavia v poslednom štvrťroku 2015, cenu zatiaľ nepoznáme.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Go Watch

Diskusia k článku:

Začať diskusiu