Na jeden záber: Samsung Galaxy S6 edge+

V našej sérii krátkych video recenzií nemôže chýbať aktuálny top model s 5,7-palcovou uhlopriečkou, zahnutým QHD displejom a špičkovou výbavou.

Samsung Galaxy S6 edge+ je 5,7-palcový tabletofón so špičkovou výbavou, štýlovým dizajnom a QHD displejom zakriveným po obidvoch stranách. Svojmu majiteľovi ponúkne výkonný osemjadrový procesor, 4 GB operačnej pamäte RAM, 32 alebo 64 GB úložný priestor, no bez podpory microSD kariet a operačný systém Android v novšej verzii 5.1 Lollipop.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy S6 edge+ - sklamanie sa nekonáRecenzia špičkového tabletofónu s krásnym 5,7'' QHD displejom zahnutým po obidvoch stranách, plnou dátovou výbavou a 16 Mpix fotoaparátom s OIS.

Nesklame ani 16-megapixelový zadný fotoaparát či predná 5 Mpix kamera s optickou stabilizáciou obrazu. Videá zhotovíte aj v 4K kvalite.

ikona

Porovnanie fotoaparátov: Galaxy S6 edge+ a Lenovo Vibe ShotAko fotí smartfón s najlepším fotoaparátom od Lenova? Snímky sme porovnali s najlepším fotomobilom od Samsungu.

Vo zvyšnej výbave nájdete podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth v novej verzii 4.2, NFC, microUSB s funkciou OTG, DLNA, 3 000 mAh batériu s možnosťou bezdrôtového nabíjania, snímač odtlačkov prstov či barometer.

Na jeden záber: Samsung Galaxy S6 edge+

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu