Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab A

Tablet láka na nízku hmotnosť, tenké telo, podporu LTE a 10-palcový displej s pomerom strán 4:3. Zamrzí jeho nízke rozlíšenie.

Samsung Galaxy Tab A je tenký a ľahký tablet s operačným systémom Android 5.0 Lollipop. medzi kľúčové špecifikácie patrí štvorjadrový 1,2 GHz procesor, až 2 GB RAM (podľa variantu), 16 GB úložisko a sloto pre microSD kartu do veľkosti 128 GB a desaťpalcový displej s pomerom strán 4:3 a XGA rozlíšením 1 024 x 768 bodov.

ikona

Samsung Galaxy Tab A - heslo znie: štyri ku tromTenký tablet s 9,7'' XGA displejom a pomerom strán 4:3, OS Android 5.0, štvorjadrovým procesorom a 5 Mpix fotoaparátom. Vybrané modely ponúknu podporu LTE, Wi-Fi verzia aj dotykové pero S-pen.

Na tele tabletu sa nachádzajú dve kamery: zadný 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, ale bez prisvetľovacej diódy a predná 2 Mpix kamera, ktorá poslúži napríklad na video chat. Zvyšná výbava zahŕňa Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1 a vybrané modely aj podporu LTE sietí. Batéria s kapacitou 6 000 mAh vydrží až 10 hodín prevádzky. V tablete je vopred aj nainštalovaný kompletný balík aplikácií a služieb spoločnosti Microsoft.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab A (SM-T555)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu