Honor 4C a Honor 4X prichádzajú v limitovanej zlatej edícii

Päťpalcový Honor 4C a 5,5-palcový Honor 4X v zlatej farbe si budete môcť v nasledujúcich týždňoch kúpiť u vybraných predajcov na Slovensku. Nájdete ich aj v ponuke operátora O2.

Honor 4X ponúka 5,5’’ HD displej, osemjadrový procesor, 2 GB RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Láka aj na zadnú 13-megapixelovú kameru a širokouhlý predný fotoaparát s 5 Mpix snímačom. Medzi jeho plus môžeme zaradiť aj 3 000 mAh batériu. Vo výbave nechýba podpora rýchlych dát HSPA+, LTE (na obidvoch SIM kartách), Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS ani FM rádio.

ikona

Honor 4X - hádečková dvojsimková LTE lopatkaRecenzia 5,5'' androidu s 13 Mpix fotoaparátom, 3 000 mAh batériou a nadstavbou EMUI 3.0. Zamrzí HD rozlíšenie a menšia vnútorná pamäť.

Honor 4C je ďalším šikovným kúskom novej značky Honor, ktorý láka na dobrý pomer cena / výkon. Textúra zadnej časti pripomínajúca hrubú tkaninu nemá len estetické, ale aj praktické využitie - zaisťuje lepšie uchopenie a bráni vykĺznutiu telefónu z rúk.

Telefón poháňa osemjadrový procesor Kirin 620 a dostatok výkonu zabezpečí aj 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorné úložisko s kapacitou 8 GB možno ďalej rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB.

Vo výbave nechýba 13 Mpix fotoaparát, 5 Mpix predná kamera, podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ani FM rádio. batéria poteší kapacitou 2 550 mAh.

ikona

Honor 4C - dvojgigová ramka pod dvesto eur Recenzia cenovo dostupného 5'' dual SIM smartfónu s 13 Mpix fotoaparátom, výkonným procesorom a 2 GB RAM. Škoda vyššej hmotnosti a absencie LTE.

Zlatý Honor 4X bude dostupný v nasledujúcich týždňoch za 199 eur, na zlatý variant Honoru 4C si pripravte 159 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu