Telekom: Easy Free a Time končí od 1. októbra. Ostane len Easy Pecka

Začiatkom októbra minulého roka uviedol Telekom na slovenský trh novú predplatenú kartu Easy Pecka, ktorá mala nahradiť staršie programy Easy Free, Time a Fix. Cieľom zmien bolo od 1. 10. 2014 postupne zjednotiť zákazníkov na jeden profil karty.

ikona

Telekom upratuje! Easy Pecka nahradí všetky doterajšie predplatenkyOd 1. októbra Telekom oživí slovenský telekomunikačný trh novou predplatenou kartou. Doterajšie Easy Free či Easy Fix nahradí výhodnejšia novinka s názvom Easy Pecka.

Aktivácie pôvodných profilov boli zastavené, existujúcim zákazníkom ostala len možnosť aktivácie rôznych balíčkov, niektoré operátor časom zrušil. Jeho plánom bolo postupne premigrovať existujúcich zákazníkov starších programov na Easy Pecku a zjednodušiť ponuku balíčkov.

Teraz začal Telekom posielať zákazníkom správu o konci poskytovania programu Easy Free. Ten nastane 1. októbra 2015. Na SIM kartách dotknutých zákazníkov bude aktivovaný profil Easy Pecka, ktorý je podľa operátora pre nich výhodnejší.

Zároveň ponúka možnosť odstúpiť od zmluvy do jedného mesiaca od doručenia správy v prípade, že ponuku neakceptuje. Porovnanie programov Easy Free a Easy Pecka nájdete na stránke www.telekom.sk/easyfree12.

Doplnené:

Rovnaké podmienky platia aj pre program Easy Time. Končí 30. 9. 2015 a od 1. 10. 2015 bude nahradený Peckou. Zákazníci s profilom Easy Fix budú mať tento program aktívny len do konca viazanosti.

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Diskusia k článku:

Profile picture for user bunkov@centrum.sk

roman bunkov 10.08.2015 - 11:25

naj... veta pre ovecky "ktorý je podľa operátora pre nich výhodnejší" a to uz zacina kazdy my vieme co je pre vas naj...

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne10.08.2015 - 11:44 Trvalý odkaz

bunkov tak postav reklamnu kampan lepsie a skutocne na pravdivych informaciach. Ak zvysis predaje, Telekom ta urcite rad zamestna s lukrativnou zmluvou. Je to standartna veta, bezne pouzivana, nemyslim, ze ludia co si zvolia pecku, lebo im nova ponuka skutocne vyhovuje, si zasluzia byt tebou dehonestovani.

Profile picture for user bunkov@centrum.sk

roman bunkov10.08.2015 - 14:58 Trvalý odkaz

asi som to zle napisal ale myslel som ze telekom si mysli o svojich zakaznikoch ze su "ovecky"

galaxi10.08.2015 - 15:14 Trvalý odkaz

dobre.

Teraz ovečky blačte cez EASY FREE a EASY TIME koľko chcete. V septembri idem EASY TIME mame preniesť lebo už ju nebude používať ako náhradu pevnej linky a PECKA je pre nu nevýhodná.

bompar8110.08.2015 - 15:39 Trvalý odkaz

A Time pokracuje ci i ten rusia?.….....Nakolko mi to nie je jasne,kedze sa spomina iba Free.

Celá diskusia 18 príspevkov