Na jeden záber: MyPhone Infinity 3G

Android strednej tiredy láka na elegantný vzhľad, pekný 4,7-palcový HD displej a prijateľnú cenovku. Zamrzia pomalšie reakcie a 1 GB RAM.

MyPhone Infinity 3G je cenovo dostupný android s ľahkou a tenkou konštrukciou, pokrytou sklom Gorilla Glass. Dizajnom tak pripomína rad Sony Xperia. Smartfón láka na osemjadrový procesor s taktom 1,4 GHz a pekný 4,7'' IPS displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov so slušnou čitateľnosťou na priamom slnku.

Zvyšok výbavy patrí k slabšiemu priemeru, čomu zodpovedá aj cena zariadenia. Nájdeme tu 1 GB operačnú pamäť RAM, 8 GB vnútorného priestoru, kde pre používateľa ostáva dostupná necelá polovica, slot na microSD kartu a štandardne aj HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a 3,5 mm jack. Poteší microUSB s funkciou OTG na pripojenie napríklad USB kľúča a notifikačná dióda. Batéria s kapacitou 2 000 mAh nenadchne.

ikona

MyPhone Infinity 3G - stredná trieda víta ďalšieho hráčaRecenzia cenovo dostupného androidu s elegantnou a kvalitnou konštrukciou, 4,7'' HD displejom a 13 Mpix fotoaparátom. Zamrzí 1 GB RAM a pomalšie reakcie.

Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí je určený zadný osemmegapixelový snímač od Sony, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda, na autoportréty využijete prednú 5-megapixelovú kameru ovládanú aj gestom, podobne ako to poznáme z iných značiek.

Na jeden záber: MyPhone Infinity 3G

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

LOL 05.08.2015 - 01:31

Kto si za 180 eur kupi takyto cinsky no name bez LTE a akejkolvek podpory do buducna, ked si moze kupit "znackovejsie" zariadenia casto s lepsou vybavou? LG Spirit, Honor 4C, Asus Zenfone 5, LG G3s, ci ine? Ak sa bavime o androide.

Celá diskusia 1 príspevok