Na jeden záber: Lenovo A7000

Krátka video recenzia dobre vybaveného androidu s 5,5-palcovým HD displejom s cenou pod dvesto eur a atraktívnou funkciou Dolby Atmos. Poteší aj podpora LTE.

Lenovo A7000 láka na technológiu Dolby Atmos. Vďaka tejto technológii je aj pri všetkých typoch prehrávaného obsahu hlasitosť prehrávania rovnomernejšia. Po nasadení slúchadiel sú zvuky oveľa živšie a prichádzajú zo všetkých strán, vrátane ozvučenia zhora.

Novinka ponúka aj slušnú výbavu za dostupnú cenu. Osemjadrový procesor je taktovaný na 1,5 GHz a operačná pamäť RAM ponúkne 2 GB. Vnútorný priestor má síce len 8 GB, no nechýba slot na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží v novšej verzii 5.0 Lollipop a dopĺňa ho známa nadstavba výrobca.

Veľký 5,5-palcový displej dostal HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov, na fotografovanie poslúži 8 Mpix fotoaparát, na autoportréty 5 Mpix predná kamera. Cez microUSB konektor s funkciou OTG pripojíte nielen externé zariadenie, ale nabijete aj napríklad druhý smartfón.

ikona

Lenovo A7000 - veľký mobil s veľkým zvukom. A malou cenouRecenzia cenovo dostupného dual SIM androidu s 5,5'' HD displejom, technológiou Dolby Atmos, podporou LTE, USB OTG a bohatým balením.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nechýba podpora dvoch SIM kariet, HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, ani FM rádio.

Na jeden záber: Lenovo A7000

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu