Navigácia Sygic už aj pre Apple Watch

Obľúbený navigačný softvér s offline mapami je už aj pre inteligentné hodinky Apple Watch. Súčasným používateľom iOS systému stačí aplikáciu len aktualizovať.

Apple Watch sa síce na Slovensku zatiaľ oficiálne nepredávajú, no keď k nám prídu, ich používatelia budú môcť navigáciu Sygic používať nielen na iPhone, ale aj na inteligentných hodinkách Watch.

Aby ste ako súčasní používatelia navigácie mohli túto aplikáciu používať aj na svojich smart hodinkách Apple Watch, stačí nainštalovať aktualizáciu. Potom sa zariadenia budú môcť okamžite synchronizovať, keď opustíte svoje vozidlo. Navigácia v hodinkách vás bude sprevádzať aj pri posledných krokoch do cieľa cesty. Poslúži aj na pešiu navigáciu.

Offline navigácia Sygic je svetovo najsťahovanejšou hybridnou navigačnou aplikáciou pre smart zariadenia a prepojené autá. V súčasnosti ju používa viac než 95 miliónov používateľov na celom svete.

ikona

Sygic pridáva do navigácie pre iOS TripAdvisor, Viator a FoursquarePosledná aktualizácia obľúbenej offline navigácie pridáva nové možnosti vyhľadávania. Aplikácie odteraz obsahuje množstvo recenzií a odporúčaní zo známych portálov pre cestovateľov, objednať si môžete aj vstupenky na prehliadku či rezervovať ubytovanie.

Aktuálne si môžete kúpiť doživotnú licenciu na navigáciu Sygic v letnej akcii až so 70 % zľavou. Ponuku nájdete na stránke www.eshop.sygic.com

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu