Xiaomi chystá na štvrtok prekvapenie. Dočkáme sa novej vlajkovej lode?

Čínsky výrobca láka na svoj nový produkt, ktorý predstaví už o pár dní. Nič viac však neprezradil. Dočkáme sa nových smartfónov? Špekuluje sa o modeloch Mi5 a Mi5 Plus.

Na facebookovej stránke Xiaomi Global pribudol nedávno nový obrázok. Oznamuje, že 16. júla predstaví Xiaomi nový produkt. Na snímke vidno tenkú hranu, snáď telefónu (alebo tabletu) a dve písmena - PK. O čo pôjde výrobca neprezradil. Malajzijská facebooková stránka pridala aj iný obrázok, kde takisto nájdeme známe písmena PK a niečo, čo vyzerá ako zvláštny konektor alebo skôr ako bezdrôtová nabíjačka k Apple Watch.

Už dlhší čas sa špekuluje, že Xiaomi pripravuje nástupcu minuloročného modelu Mi4 a že by mohol ukázať aj tabletofón Mi5 Plus. Od Xiaomi Mi5 sa očakáva 5,2’’ QHD displej (1 440 x 2 560 b.), procesor Snapdragon 810 a 3 000 mAh batéria. Novinka by vraj mala ponúknuť na 13 Mpix zadný a 4 Mpix predný fotoaparát.

Tabletofón Mi5 Plus by mal, podľa takisto neoverených informácií, dostať 5,7 ‘’ QHD displej, procesor Snapdragon 820 a o niečo väčšiu, 3 200 mAh batériu. Rozlíšenie fotoaparátov by mohlo narásť až na 23 Mpix pri zadnom objektíve a 12 Mpix u prednej kamery. Čo sú naozaj odvážne dohady. Realita však môže byť úplne niekde inde.

Kde je pravda, a čo vlastne Xiaomi odhalí, sa dozvieme už o dva dni. Vo štvrok 16. júla.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

Lukas 14.07.2015 - 18:51

neviem ci to skor nebude note 2

Celá diskusia 1 príspevok