Orange: Lenovo Tab 2 A10 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudol prvý tablet značky Lenovo. Láka na 10-palcový Full HD displej, podporu LTE a technológiu Dolby Atmos.

Od 1. júla 2015 môžete v ponuke akciových zariadení nájsť aj prvý tablet Lenovo. Cenovo dostupné zariadenie ponúka telo s hrúbkou 9 mm, hmotnosť 509 gramov, štvorjadrový procesor MediaTek s taktom 1,5 GHz, 2 GB RAM a 10’’ Full HD displej.

Vnútorný 16 GB priestor si rozšírite microSD kartami, operačný systém Android 4.4 KitKat dopĺňa známe používateľské prostredie výrobcu. Výhodou tabletu je rýchle LTE pripojenie. Vo výbave nechýba ani Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpix zadný a 5 Mpix predný fotoaparát či 7 000 mAh batéria.

Tablet je vybavený technológiou Dolby Atmos, čím sa Lenovo TAB 2 A10 stáva prvým 10-palcovým Android tabletom s kvalitnou technológiou kinematografického ozvučenia. Môžete zvýšiť hlasitosť a vychutnať si silný zvuk prostredníctvom soundbaru s viacerými reproduktormi, čo je pôsobivý prídavok pre takýto kompaktný tablet. Ten prichádza v dvoch farebných variantoch: perleťová biela a polnočná modrá.

Tablet Lenovo Tab 2 A10 kúpite v Orangei už od jedného eura, plná cena zariadenia je stanovená na 270 eur. Článok s podrobnými špecifikáciami pripravujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu