Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni

V Orangei má jednoznačnú prevahu Samsung. V rebríčku päťky najžiadanejších telefónov inú značku tentoraz nenájdete.

Jediný operátor, kde prevažuje medzi najpredávanejšími smartfónmi značka Samsung je práve Orange. Ani v Telekome a už vôbec nie v O2 také bohaté zastúpenie tejto značky nenájdete. Minulý mesiac túto symbiózu Samsungu "narušil" len iPhone, ktorý v júni vystriedal elegantný Samsung Galaxy A5.

Prvé miesto opäť patrí Samsungu Galaxy Ace 4, nezmenila sa ani druhá priečka, nájdeme tu lacný Samsung Galaxy Trend Plus. Tretie miesto obhájil štýlový Samsung Galaxy A3. Jeho väčší súrodenec Galaxy A5 obsadil štvrtú priečku. O jedno miesto,a to na piate, posunul minuloročnú vlajkovú loď Galaxy S5 mini.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni 2015:

1. Samsung Galaxy Ace 4 (80 €)

2. Samsung Galaxy Trend Plus (30 €)

3. Samsung Galaxy A3 (205 €)

4. Samsung Galaxy A5 (300 €)

5. Samsung Galaxy S5 mini (230 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v májiMájový rebríček sa od toho aprílového nezmenil. Vôbec. Poradie obľúbenosti smartfónov ostalo na prvých piatich miestach úplne rovnaké.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej júnovej sa nachádza Samsung S5611, Apple iPhone 6 16 GB, Nokia 225, LG Spirit a Samsung Galaxy S6.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

07.07.2015 - 14:04

kam zmizli z OR ponuky HTC.? vie niekto dovod prečo OR nemá v ponuke zariadenia od tohto výrobcu.? ;-) Ps. ceny boli zaujímavé s bonusom za prenos.

Celá diskusia 2 príspevky