Telekom: Huawei P8 Lite v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných telefónov Telekomu pribudol silný model strednej triedy s 5-palcovým HD displejom a osemjadrovým procesorom. Zaujme výborným pomerom cena / výkon.

Huawei P8 Lite vychádza z vlajkovej lode P8. Majú spoločný dizajn, no zadný kryt je z plastu, nie hliníka, čo však neubralo to na kvalite zhotovenia konštrukcie. Slabinou produktu je veľmi lesklý 5-palcový HD displej, ktorého čitateľnosť v exteriéri patrí k priemeru. Výkon, ktorý zabezpečuje osemjadrový procesor vlastnej výroby s taktom 1,2 GHz a operačná pamäť 2 GB RAM sú zárukou svižného chodu systému a bezproblémovej práce aplikácií.

Operačný systém Android 5.0 Lollipop, obohatený o používateľské prostredie Emotion UI 3.1 a patrí k veľkým plusom smartfónu. Trinásťmegapixelový fotoaparát síce nemá optickú stabilizáciu ani funkciu Light Painting, za svoju kvalitu sa však nemusí pred konkurenciou hanbiť.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, NFC, 3,5 mm jack, dva sloty na SIM kartu (z toho jeden slúži pre microSD alebo SIM kartu) ani FM rádio. Kapacita batérie 2 200 mAh dnes nikoho neohúri, no na bežné používanie stačí.

ikona

Huawei P8 Lite - studnica dobrých nápadovRecenzia elegantného androidu strednej triedy s dostupnou cenovkou, 5'' HD displejom, dostatočným výkonom a šikovným používateľským prostredím.

Huawei P8 Lite kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €)

- 5 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €)

- 5 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 59 €)

- 3 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 29 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 249 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu