Meizu MX5 bude odhalené už zajtra

Ďalšia generácia radu Meizu MX by mala byť predstavená už zajtra. Čo zatiaľ o pripravovanej novinke vieme? Vraj to bude zabijak.

Už zajtra, t.j. v utorok 30. júna, má byť predstavená novinka Meizu MX5 a podľa výrobcu to bude zabijak. Tak to aspoň vyzerá podľa kontroverzného obrázku na facebookovom účte.

A čo o pripravovanom “zabijakovi” zatiaľ vieme? Nič oficiálne, no dohady o výbave hovoria, že by mal mať zaoblenú konštrukciu s hardvérovým tlačidlom pod 5,5-palcovým displejom minimálne s Full HD rozlíšením (odvážlivci veria v QHD), nový výkonný procesor MediaTek MT6795T (hovorí sa však aj o procesore Exynos 7420) a 3 GB (alebo až 4 GB?) operačnej pamäte RAM. V tlačidle pod displejom by nemal chýbať snímač odtlačkov prstov.

K tomu sa vraj môžeme tešiť na 20,7-megapixelový fotoaparát s možnosťou nahrávať QHD videá, na fanúšikov autoportrétov čaká predná kamera s rozlíšením päť megapixelov. Batéria s kapacitou 3 150 mAH má mať funkciu rýchleho nabíjania, čo znamená, že z nuly na 25 % dokáže vraj telefón nabiť za desať minút, na 60 % kapacity stačí 40 minút.

Koľko bude Meizu MX5 stáť sa dozvieme už onedlho, hovorí sa o cenovke okolo 290 amerických dolárov. Európske verzie však bývajú drahšie.

Zdroj: gizmochina.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 30.06.2015 - 00:37

Zajtra,by snáď mali predstaviť aj Honor 7 a Xiaomi Redmi Note 2

Juraj30.06.2015 - 01:50 Trvalý odkaz

na honor 7 som zvedavy dufam ze ho predstavia aj spolu s meizu mx5 vyzera to na slusne letne pecky :)

Celá diskusia 2 príspevky