Tesco mobile: presvedč blízkeho na prenos čísla a hraj o 10 tabletov

Tesco mobile spustilo súťaž o 10 tabletov Prestigio MultiPad Color 5887 za prenos čísla. Stačí, keď ako zákazník operátora presvedčíte druhého, aby sa aj on stal zákazníkom Tesco mobile a ste obaja v hre o jeden z tabletov.

Operátor sa tak snaží nahnať viac ovečiek do svojho košiara. Veď prečo nie? Zákazník má volania v sieti Tesco mobile zadarmo, pri každom dobití získa dvojnásobok kreditu a surfovať môže za 0,50 centov na deň alebo s 500 MB balíkom predplatených dát za 5 eur mesačne.

ikona

Tesco mobile: dvojnásobok kreditu a volania zadarmo (2. 4. 2013)Virtuálny operátor Tesco mobile prináša od 3. apríla 2013 pre svojich zákazníkov predplatených kariet a členov programu Clubcard dvojnásobok kreditu pri každom dobití. Navyše si môžu medzi sebou volať úplne zadarmo.

Do súťaže sa zapojíte na stránke tescomobile.sk, kde zadáte svoje telefónne číslo a odošlete ho. Váš známy, ktorého ste presvedčili sa takisto musí zaregistrovať a uviesť nielen telefónne číslo, ktoré do Tesco mobile prenáša, ale zároveň aj číslo blízkeho, ktorý ho presvedčil.

Podmienkou zapojenia do súťaže je, aby telefónne číslo, s ktorým sa prihlásite do súťaže bolo do Tesco mobile prenesené do 15. 7. 2015.

Pre niekoho je možno zaujímavejší benefit 150 eur, ktorý za prenos od konkurencie získa v O2 alebo Orangei. Cena za minútu hovoru, SMS-ku, prípadne bezplatné volania vo vlastnej sieti však môžu byť pre iného dobrým argumentom, aby uprednostil práve Tesco mobile.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: tescomobile.sk

Diskusia k článku:

galaxi 24.06.2015 - 14:10

Nech tlačia na O2 aby boli tie dáta všade dostupné na 3G alebo LTE a hlane nech konečne tie dátové balíčky sú od 10GB nahor za dobrú cenu a potom ovečky aj sami budú v košiary pribúdať

Celá diskusia 1 príspevok