Samsung Galaxy A8 by mal byť najtenším smartfónom z celého potrfólia

O pripravovanom tabletofóne radu Galaxy A sa špekuluje už dlhú dobu. Očakáva sa, že príde s 5,7-palcovým Full HD displejom a výbavou vyššej strednej triedy. Teraz sa objavili informácie, že hrúbka tela smartfónu by mala byť menšia než šesť milimetrov.

pred mesiacom sme priniesli informácie o pravdepodobnej výbave nového tabletofónu radu Galaxy A. Najväčší a najvybavenejší zástupca radu A, ktorý sa vyznačuje kovovou konštrukciou a elegantným vzhľadom, by mal mať 5,7’’ Full HD displej, osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB RAM, 16 GB vnútorný priestor, podporu LTE, Android 5.1, zadný 16-megapixelový fotoaparát, prednú 5 Mpix kameru a 3 050 mAh batériu. Zatiaľ neoverené informácie hovoria aj o tom, že by nemal chýbať ani snímač odtlačkov prstov.

obr: tenaa.com

Teraz sa ukázalo, že by mohol byť aj najtenším z celého portfólia Samsungu. Galaxy A (s kódovým označením SM-A8000) bol nedávno schválený čínskym regulátorom Tenaa a z údajov na jeho stránke sa dá vyčítať, že novinka by mala disponovať rozmermi 158 x 76,77 x 5,94 mm a hmotnosťou 142 gramov. Vyzerá to tak, že výrobca chce zaujať aj tenkou konštrukciou. Zverejnené špecifikácie potvrdili prvé dohady o hardvérovej výbave, o snímači odtlačkov prstov sa tu ale v nič nepíše.

Zdroj: engadget.com, tenaa.com

Diskusia k článku:

Juraj 24.06.2015 - 06:45

naco? to iste co A7 len 2x vo vacsom baleni.. totalna zbytocnost od samsungu..

Celá diskusia 1 príspevok