Sony Xperia Z4v pre Verizon: QHD displej a bezdrôtové nabíjanie

Sony má prvý model s 2K displejom, no určený je len pre amerického operátora Verizon. Okrem jemnejšieho rozlíšenia pribudlo aj bezdrôtové nabíjanie, kvôli ktorému má novinka mierne hrubšiu konštrukciu a vyššiu hmotnosť.

Sony pripravilo pre Verizon vylepšenú verziu modelu Xperia Z4, ktorá je dostupná len na domácom trhu, no až na vyššie vymenované rozdely je rovnaká aj ako nedávno predstavená Xperia Z3+, určená pre európskych zákazníkov.

Amričania sa môžu tešiť na displej s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2 560 bodov a bezdrôtové nabíjanie, ktoré sa stáva bežnou výbavou top modelov. Batérii narástla kapacita o 70 mAh na rovných 3 000 mAh.

Zvyšné špecifikácie, vodeodolnosť i dizajn ostali rovnaké. U operátora Verizon bude Xperia Z4v dostupná v lete tohto roka v bielej a čiernej farbe.

Zdroj: verizonwireless.com

Diskusia k článku:

rtg 20.06.2015 - 16:18

snad sa coskoro bezdrotove nabijanie stane beznou praxou

nerd20.06.2015 - 17:36 Trvalý odkaz

toto je pre nas dolezita informacia :)
ked som pred casom daval link na predstavenie moto maxx (globalna verzia droid turbo Verizon) tak ste mi odpovedali ze sa budete venovať hlavne telefonom ktore sa maju sancu dostat na nas trh :) a teraz tu mame Z4v..

Celá diskusia 3 príspevky