HTC testuje zobrazovanie reklamy v BlinkFeed

HTC spustilo na vybraných trhoch testovaciu verziu domácej obrazovky BlinkFeed, na ktorej pribudnú reklamné a propagačné príspevky. Našťastie sa bude dať z odoberania týchto reklám odhlásiť.

Reklamy sú všade a mnohým z nás určite v mobile prekážajú, hlavne pokiaľ reklamné banery prekrývajú značnú časť obrazovky. No je to zvyčajne daň za používanie bezplatnej aplikácie a podobne. Nechcete reklamu? Priplaťte si. Veď čo si budeme nahovárať - reklama prináša zisky.

HTC na to chce ísť kultivovanejšie než zobrazovaním rôznych banerov a vyskakovacích pop-up okien. Relamné a propagačné príspevky zapracovalo do svojej domácej obrazovky BlinkFeed a nenásilne sa zobrazujú medzi ostatnými odoberanými príspevkami.

Medzi partnerov HTC zatiaľ patrí Yahoo, Twitter, Appia a nechýbajú ani rôzne upozornenia na nové doplnky alebo zariadenia samotného výrobcu HTC. Zobrazovanie reklamy prináša posledná aktualizácia aplikácie BlinkFeed a zatiaľ sa týka len obmedzeného počtu trhov, kam patrí USA, Veľká Británia, Taiwan a Čína.

Kto nebude mať o zobrazovanie natívnej reklamy záujem, môže túto možnosť vypnúť v nastaveniach. HTC chce v pilotnej fáze zbierať postrehy od používateľov a tie zapracovať do aplikácie.

V ponuke BlinkFeed nájdete okrem iných portálov aj ten náš: Fony.sk nájdete už aj na domácej obrazovke HTC BlinkFeed

Kedy a či vôbec sa dostane nová funkcia BlinkFeed na ďalšie trhy je zatiaľ predčasné hovoriť. Aký je váš názor na reklamu v mobile?

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

Nightmare 18.06.2015 - 01:58

osobne reklamy nemam v laske kto by uz mal?

Celá diskusia 1 príspevok