Aktualizácia pre HTC One M9 vylepšuje fotoaparát a výdrž batérie

Po Ázii je najnovší update pre vlajkovú loď HTC dostupný aj pre európskych zákazníkov. Poteší vylepšenými funkciami fotoaparátu a zníženou spotrebou energie.

Majitelia HTC One M9 by mali čoskoro na svoje zariadenia dostať oznámenie o najnovšej aktulizácii operačného systému Android 5.0.2, ktorá by mala riešiť problémy s kvalitou fotografií, výdržou batérie a jej prehrievaním počas nabíjania.

ikona

Recenzia: HTC One M9 - krásny stroj s nechutnou cenovkouRecenzia 5” Full HD smartfónu prináša v tretej evolúcii ešte lepšie spracovanie, 2 840 mAh batériu a konečne poriadny fotoaparát. Ten však stále na konkurenciu nestačí.

Informoval o tom výrobca na svojom oficiálnom blogu. Fotoaparát sa dočká vylepšenia autoexpozície, ktorá pomôže zhotoviť fotografie s vyváženými farbami a počas snímania pri zlých svetelných podmienkach by malo byť na fotografiaách menej šumu a viac ostrosti.

Výrobca sa zameral aj na celkové zlepšenie životnosti batérie, ktorá teraz spotrebuje pri prezeraní YouTube a Facebooku menej energie. Lepšiu výdrž má mať aj pri iných sociálnych aplikáciách ako je napríklad Skype či Google Hangouts. Vylepšené inteligentné nabíjanie pomôže udržať batériu pri nabíjaní chladnejšiu.

Prišla vám už nová aktualizácia? Budeme radi, ak sa podelíte o svoje skúsenosti s ostatnými v diskusii pod článkom.

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu