O2: Honor 6 Plus v ponuke zariadení

Výborne vybavený dual SIM android s 5,5-palcovým Full HD displejom a kvalitnou konštrukciou je už dostupný aj v ponuke modrého operátora.

Honor 6 Plus je nadupaný android s krásnym 5,5’’ Full HD displejom, ktorý zaujme nielen výbavou a elegantným vzhľadom, ale aj unikátnym fotoaparátom s dvomi paralelnými 8 Mpix šošovkami (tzv. eagle eye). Druhý fotoaparát oceníte hlavne pri snímaní v zlých sveteľných podmienkach. Vďaka dvojici šošoviek a patentovanému systému 3IE Algorithmic Engine majú fotografie väčšiu obrazovú kvalitu a menej šumu. Nesklame ani predná kamera, tá poteší osemmegapixelovým snímačom.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor Kirin925 s 8 + 1 jadrami, 3 GB pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor s podporou microSD kariet do veľkosti 128 GB. Pomocou inteligentného riadenia spotreby je "extra" jadro využívané v rámci úspor energie pri potrebe nízkeho energetického výkonu prístroja (napríklad pre chod aplikácií na pozadí). Operačný systém Android síce beží v staršej verzii 4.4 KitKat, no dopĺňa ho šikovné prostredie EMUI 3.0 s množstvom nastavení a doplnkových funkcií.

ikona

Honor 6 Plus - čínska alternatíva pre náročnýchRecenzia 5,5'' tabletofónu s krásnym Full HD displejom, výkonným hardvérom, šikovnou nadstavbou a duálnym fotoaparátom. Chyby sa hľadajú ťažko.

Vo výbave nechýba Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, DLNA, podpora HSPA+ ani LTE. Batéria s kapacitou 3 600 mAh poslúži menej náročnému používateľovi aj dva dni na jedno nabitie a cez microUSB konektor s funkciou OTG môžete nabiť aj iné zariadenie.

Honor 6 Plus je v O2 dostupný v čiernej farbe za 419 eur pri kúpe v hotovosti, so Strieborným paušálom a 168-eurovým bonusom zaplatíte 264 eur.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu