Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v máji

Májový rebríček je takmer do detailov rovnaký ako ten predchádzajúci, len dva modely si vymenili miesto. Minulomesačný víťaz iPhone 6 obhájil svoj titul len veľmi tesne. Pred Samsungom vyhral presne o dva kusy. Veľkej zmeny sme sa nedočkali ani medzi tabletmi.

Chute zákazníkov Telekomu sa takmer vôbec nezmenili. V tabuľke nájdeme rovnakú päticu smartfónov ako minulý mesiac. Zmena nastala len na druhej a tretej priečke, kde si Samsung oproti apríu o jedno miesto polepšil a stal sa tak druhým najpredávanejším smartfónom. Len o fúz mu uniklo víťazstvo, presnejšie o dva predané iPhony navyše. A práve tieto dva kúsky stačili na to, aby na prvom mieste ostal iPhone, jedna z najdrahších značiek v ponuke operátora.

Sony Xperia M2 sa tak musí uspokojiť s májovým tretím miestom. Štvrtá a piata priečka sa nezmenili, opäť tu nájdeme elegantný Samsung Galaxy A3 a cenovo dostupný LG Spirit.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji 2015:

1. Apple iPhone 6 všetky verzie spolu (úvodná platba 99 € + 20 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Sony Xperia M2 (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy A3 (úvodná platba 59 € + 8 € mesačný poplatok)

5. LG Spirit (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v apríliV apríli bol medzi zákazníkmi záujem nielen o lacné modely telefónov, ale aj drahšie kúsky. Pozreli sme sa aj na najžiadanejšie tablety, kde sa medzi top päťkou ocitli aj dve Apple zariadenia.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa ešte nachádza: Samsung Galaxy S6, Samsung S5611, Nokia 225, Sony Xperia E3 a LG F60.

Ani medzi tabletmi nemáme žiadne novinky. Akcia "dvojičky" ešte stále pomáha LG G Pad 8.0, ktorý je aj tentoraz najpredávanejším tabletom mesiaca. Desaťpalcový Samsung Galaxy Tab 4 si o jedno miesto polepšil a vyhupol sa na druhú priečku, z ktorej zosadil Huawei MediaPad 10 Link+. Ten v máji skončil ako štvrtý. Tretia pozícia patrí iPadu Air a ďalší Apple tablet, presnejšie Wi-Fi verzia iPad mini uzatvára tabuľku päťky najpredávanejších tabletov za uplynulý mesiac.

1. LG G Pad 8.0 (úvodná platba 29 € + 4 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (úvodná platba 59 € + 7 € mesačný poplatok)

3. Apple iPad Air Wi-Fi (úvodná platba 99 € + 10 € mesačný poplatok)

4. Huawei MediaPad 10 Link+ (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

5. Apple iPad mini Retina Wi-Fi (úvodná platba 59 € + 10 € mesačný poplatok)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Nightmare 10.06.2015 - 02:12

A tu iPhone6 dokonca na 1.mieste...

Celá diskusia 1 príspevok